Actualitat

Si t’apassiona l’esport i vols fer de la teva afició la teva professió, a EUSES-UdG tenim els estudis per tu. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport et permetrà treballar al món de l’esport, amb una formació innovadora, de qualitat i permanentment actualitzada amb els avanços del sector. A continuació us presentem 7 raons per les quals estudiar el grau.

1) La universitat de la Salut i l’Esport. EUSES-UdG és un centre universitari de referència en l’àmbit de l’esport, a més del grau també aposta per la formació continuada i ofereix postgraus, màsters i cursos de fisioteràpia per complementar els estudis. Com que la universitat també ofereix els estudis en fisioteràpia, podràs estudiar el doble grau.

2) Metodologia learning by doing. Els alumnes realitzaran una gran quantitat d’activitats pràctiques, ja que EUSES creu que la millor manera d’aprendre és traslladar els coneixements teòrics a entorns reals, aprenent dels errors i sempre amb la supervisió del professorat.

3) Pràctiques als principals centres de referència del món de l’esport des d’entitats esportives com el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre de Catalunya, Illes Balears i França.

4) Un equip docent amb experiència en el sector i encara en actiu. Una bona part són preparadors d’esportistes de primer nivell i compaginen la docència amb la seva pròpia activitat professional.

5) Unes magnífiques instal·lacions: el Campus de Salt gaudeix d’unes condicions immillorables per a la pràctica de l’esport: pistes esportives, gimnàs… a més també podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esport, el camp de futbol, una pista polivalent, una sala de gimnàstica i sales de judo, fitness i activitats dirigides.

6) Grups reduïts. Els nostres alumnes compten amb un professorat molt proper que els acompanya en tot moment i realitza seguiment personalitzat. La totalitat de les nostres classes es realitzen en grups reduïts, en unes condicions ideals per l’aprenentatge.

7) Mobilitat Internacional. EUSES-UdG aposta per una formació internacional així que gràcies als convenis amb diferents universitats, els nostres alumnes podran estudiar a l’estranger i intercanviar coneixements amb estudiants d’arreu del món.