Actualitat

2 ag.

Afanya’t i fes la teva inscripció al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre. Últimes places!

Vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport? Doncs, no esperis més i fes ja la teva inscripció al Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport. T’informem que fins al 22 de setembre, disposes de temps per poder fer les Proves d’Aptitud Professional (PAP) al nostre centre. En aquest examen pràctic, hauràs de demostrar que posseeixes les capacitats, la forma física i les habilitats suficients per cursar amb aprofitament aquests estudis.

Ara bé, per què has de triar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre?:

Qualitat docent. Comptaràs amb un excel·lent professorat, format per professionals qualificats i actiu en els diferents sectors laborals. Més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. A més, l’entorn educatiu d’EUSES Terres de l’Ebre -amb unes dimensions més reduïdes en comparació amb altres facultats-, facilita una comunicació i un tracte molt més proper entre el professorat i l’alumnat. A EUSES, es treballa de forma molt personalitzada, garantint un tracte molt directe i fluid; permetent que els alumnes obtinguin un aprenentatge més a mida i en contacte directe amb el professor/a que exerceix la funció de mentor. A les classes de l’Edifici Universitari d’Amposta, els estudiants plantegen els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Això permet als docents conèixer-los amb més profunditat i implementar itineraris formatius més a mida de cada alumne.

Un entorn privilegiat per a la pràctica de l’esport. L’Edifici Universitari d’EUSES-URV està situat a la ciutat d’Amposta. A prop de la facultat de CAFE, tenim un ràpid accés a muntanya, parcs naturals, vies verdes, mar i rius. Per tant, en un radi de menys de 30 km, podràs portar a terme un ampli ventall d’activitats esportives com: vela al Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, Kitesurf al Trabucador del Delta de l’Ebre; escalada als rocòdroms de Tortosa i a la Serra de l’Alfara; BTT als Estrets d’Arnes i a la Serra del Montsià. També, podràs fer circuits de BTT a Vinallop i curses d’orientació al Coll de l’Alaba i a la Serra del Montsià, entre molts altres. Per tant, la bona situació d’Amposta permet portar a terme, de la manera més òptima, la part pràctica d’aquest Grau.

Les sinergies amb el camp de la salut a través del doble Grau en CAFE + Fisioteràpia. A partir de setembre, al Campus de Terres de l’Ebre també podràs cursar el Doble Grau en CAFE + Fisioteràpia, una titulació completa i especialitzada en dos àmbits molt interrelacionats: el de l’esport i la salut. Al llarg d’aquests estudis, duràs a terme tota una sèrie de matèries clau d’ambdós Graus que et permetran assolir coneixements i competències de dues especialitats, íntimament relacionades en l’àmbit laboral. Per tant, es creen sinergies entre l’àmbit de l’esport i la salut, compartint professorat, metodologies d’aprenentatge, instal·lacions… Creant unes xarxes de treball i vincles molt positius entre el professorat i els estudiants d’ambdues titulacions.

Pràctiques a centres de referència en l’àmbit de l’esport. Les pràctiques del Grau en CAFE faciliten l’aprenentatge de la professió i et permeten especialitzar-te. A partir de 4t curs, podràs escollir fer les teves pràctiques externes a centres de primer nivell en l’àmbit de l’esport com: el FC Barcelona – Departament de Rendiment, el CD Rayo Vallecano de Madrid, el Circuit de Catalunya; el Patronat d’Esports de Castelló, el Grup Elements – Activitats a la natura, el Club Amics del Bàsquet Castelló – LEB OR o el MIC Football, el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, RCD Espanyol, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (el CAR), el Nova Elite Sports Innovation de Barcelona, el Club d’atletisme Playas de Castellón, el Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre i l’Adecaf i l’Equacat – Canal Olímpic de Castelldefels.

Vocació internacional i formació complementària. Durant el Grau en CAFE, s’introdueix progressivament l’anglès per oferir-te més i millors oportunitats laborals. El domini d’aquest idioma permet ampliar el teu networking i facilitar la teva inserció al mercat laboral A més, també s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. Finalment, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o d’emprenedoria.

Aposta pel teu futur i fes ja la teva inscripció al Grau en CAFE a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport. Darreres Places!