Actualitat

Fins a 15 alumnes dividits en 4 equips participaran aquest divendres a l’Imagine Challange Amposta, un taller d’innovació disruptiu que busca fomentar la capacitat d’improvisació, buscant respostes i solucions creatives. Els alumnes (dreamers) no sabran fins al mateix dia quin repte han de superar, treballant en equip per oferir una resposta innovadora.

El taller, punter en innovació i ideat per Imagine Creativity Center-Silicon Valley de Califòrnia, tindrà lloc precisament a l’edifici de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV), a l’Auditori, on més de 300 alumnes de diferents centres educatius participaran en aquest esdeveniment.

A més a més, el coordinador del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a Terres de l’Ebre, Pau Cecília, participarà de ‘facilitador’, incentivant i motivant a tots els equips participants però sense donar cap solució, ja que recau en els alumnes la responsabilitat de passar el repte.

L’emprenedor Xavier Verdaguer, l’impulsor d’aquests programes a casa nostra, dirigirà aquesta edició, dividida en 4 fases amb un timming establert. El mateix dia, hi haurà l’entrega de premis als equips guanyadors.