Actualitat

29 nov.

Alumnes del Grau en CAFE d’EUSES Terres de l’Ebre posen en pràctica el salt amb perxa amb Enric Obiol, entrenador del Centre de Tecnificació de Terres de l’Ebre i de la UA Montsià

Els alumnes de 1r curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) d’EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport, han fet una classe pràctica de salt amb perxa en el marc de l’assignatura d’Esports Individuals: Atletisme I. La sessió ha estat conduïda per tot un expert, Enric Obiol, entrenador del Centre de Tecnificació de Terres de l’Ebre i de la Unió Atlètica Montsià (UA).

Sens dubte, classes com aquesta demostren la importància del ‘learning by doing’, és a dir, de la part pràctica. En aquest sentit, cal assenyalar que el 30% de les classes de les assignatures dels tres primers cursos d’aquest Grau s’imparteixen a les excel·lents instal·lacions esportives de l’Edifici Universitari d’EUSES-URV a Amposta. D’aquesta manera, els alumnes poden implementar tot tipus d’esports com el futbol, el judo, el tennis, el Kitesurf, entre molts altres, en un entorn real.

Tria una formació eminentment pràctica i de qualitat, estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.