Actualitat

18 des.

Alumni presenta la seva oferta als estudiants dels graus d’EUSES del Campus de Salt i de Terres de l’Ebre i dels cicles formatius del Centre Privat Garbí

La directora d’Alumni, Sílvia Roche, ha presentat durant aquest mes als estudiants dels graus d’EUSES i dels cicles formatius del Centre Privat Garbí els serveis de l’associació de graduats i titulats, que ja aplega prop d’un miler d’associats que gaudeixen dels nombrosos avantatges que s’hi ofereixen. La inscripció i el carnet, tant a EUSES Alumni (graduats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i en Fisioteràpia) com a Garbí Alumni (Tècnic Mitjà en Emergències Sanitàries i Tècnic Superior en Dietètica, en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic i en Diagnòstic per a la Imatge i Medicina Nuclear), són gratuïts. La presentació també s’ha fet extensiva als alumnes de 4t curs dels graus en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i en Fisioteràpia al Campus Terres de l’Ebre i ha anat a càrrec de Meri Cecília.

La borsa de treball d’EUSES Alumni i la borsa de treball del Centre Garbí Alumni és el producte estrella en el qual els associats tenen a l’abast les ofertes que arriben d’empreses que busquen professionals del sector de la salut i de l’esport. També s’ofereix un servei personalitzat d’orientació professional per a tots aquells graduats i titulats que ho sol·licitint per tal d’ajudar-los en la seva incorporació al món laboral. A més, disposa de descomptes especials per als seus membres pel que fa als màsters, cursos i seminaris de formació continuada que ofereix el centre universitari. El carnet també dóna dret a interessants descomptes del pla d’avantatges d’EUSES, amb una llarga relació, que es va ampliant any rere any, de comerços, establiments, gimnasos…

Alumni també fomenta l’ajuda social entre els seus associats a través del programa de voluntariats que es va ampliant cada any.

Els nostres associats ens poden seguir a través dels newsletters que reben periòdicament i també de les xarxes socials a través de les quals estan presents tant EUSES Alumni com Centre Garbí Alumni i des d’on es realitzen concursos anuals amb premis com productes de marxandatge i xecs de descompte en els cursos de formació continuada d’EUSES.