Actualitat

18 gen.

Amposta, un entorn privilegiat per cursar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES Terres de l’Ebre) té molts avantatges. Entre ells, un entorn privilegiat per a la pràctica i l’estudi de l’esport.

L’Edifici Universitari d’EUSES-URV està ubicat a Amposta. A prop de la facultat hi trobem la muntanya, parcs naturals, vies verdes, el mar i rius. En un radi de menys de 30 km, els alumnes poden portar a terme tot tipus d’activitats físiques.

Amposta compta amb el reconeixement de Destinació de Turisme Esportiu (DTE), una certificació de qualitat que estableix que la zona ofereix recursos i serveis de qualitat, adequats per rebre visitants interessats en fer esport.

Així doncs, durant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, podràs practicar tota mena d’activitats esportives a prop teu sense desplaçaments llargs. Al Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, a només 10 minuts d’Amposta, hi podràs fer vela. També hi podràs fer Kitesurf, igual que al Trabucador del Delta de l’Ebre. A Tortosa i a la Serra de l’Alfara hi trobaràs rocòdroms per fer escalada. Si t’interessa la bicicleta de muntanya (BTT) trobaràs rutes per fer als Estrets d’Arnes i a la Serra del Montsià. Tanmateix, podràs fer circuits de BTT a Vinallop i curses d’orientació al Coll de l’Alaba i a la Serra del Montsià.

EUSES Terres de l’Ebre també disposa d’instal·lacions per practicar esports indoor com el tennis, el futbol, l’handbol, el bàsquet i molts més.

A part de l’excel·lent localització i els serveis que hi ha a prop, a Amposta oferim unes instal·lacions modernes tant per a les classes teòriques com per a la formació pràctica en les activitats físiques i de l’esport.

 Vine a aprendre i a gaudir de l’esport a l’’entorn privilegiat on es s’imparteix el Grau en CAFE d’EUSES-URV.