Actualitat

21 març

Les aplicacions tecnològiques aplicades a l’aula d’educació física, nova temàtica de les càpsules formatives d’EUSES-URV

Com les tecnologies poden millorar l’experiència a l’aula d’educació física? Aquest és el principal tema de la càpsula formativa de la Universitat de la Salut i de l’Esport: ‘Nous aparells i aplicacions tecnològiques per a la millora de la motivació i la participació a l’aula d’educació física’ on es presentaran experiències pràctiques d’aplicacions de mòbil que ja estan modificant les classes d’Educació Física.

Jesús Martí, professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre i entrenador del Club Natació Tortosa, farà de moderador de la taula rodona, on es desenvoluparan  i explicaran els casos reals: aplicacions que mesuren les calories cremades, el rendiment de l’entrenament, etc..

La càpsula formativa tindrà lloc el proper dijous 19 d’abril a les 19 h de la tarda, a l’edifici docent d’EUSES-URV, al carrer Sebastià Joan Arbó número 2 d’Amposta.

A EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport, volem compartir coneixement amb la comunitat educativa, estudiants i els professionals de l’esport. Creiem que la millor manera de potenciar l’activitat física del nostre entorn és afavorint la col·laboració entre els diferents agents del sector, generant sinergies de col·laboració i aprenent els uns dels altres.

La xerrada està adreçada a graduats i llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, diplomats en magisteri, entrenadors, monitors esportius i estudiants.

Inscripció prèvia imprescindible al següent formulari.