Actualitat

13 març

Com es poden aplicar les metodologies de preparació física de Paco Seirul·lo a equips de futbol amateur?

Les noves metodologies de preparació física ideades per Paco Seirul·lo han modificat completament la manera d’entendre els esports d’equip. Ara bé, és molt important conèixer molt bé aquests plantejaments per a poder aplicar-los a clubs de futbol de nivell amateur, que entrenen menys cops per setmana i que per tant requereixen un altre tipus de planificació.

És precisament aquest el tema de la primera càpsula formativa d’EUSES-URV, titulada ‘Organització de la càrrega d’entrenament setmanal en equips de futbol amateur’. El professor col·laborador d’EUSES-URV i preparador físic del Nàstic de Tarragona, Jordi Abella Redondo, serà el ponent d’aquesta xerrada amb l’objectiu d’analitzar quina és la millor manera que tenen els equips de futbol modestos per repartir la càrrega i l’esforç físic al llarg de la setmana.

Jordi Abella és preparador físic al Nàstic de Tarragona i ha exercit de preparador físic a 3a divisió, 2a divisió B i 2a divisió A, a clubs com el Girona FC o el CE Sabadell. El cap d’estudis d’EUSES-URV, Pau Cecília Gallego, serà el moderador.

Aquesta ponència s’emmarca dins les càpsules formatives de la Universitat de la Salut i l’Esport, que tenen com a objectiu principal compartir coneixement amb la comunitat educativa i tots els professionals del món de l’esport. A més, la formació també està pensada per estudiants del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

La càpsula formativa tindrà lloc el dijous 22 de març a les 19 h de la tarda, a l’edifici docent d’EUSES-URV, al carrer Sebastià Joan Arbó número 2 d’Amposta. Podeu realitzar la inscripció prèvia en aquest formulari.