Actualitat

23 maig

Assegura’t el teu futur professional estudiant Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre

Les darreres dades publicades per l’INE evidencien que la Fisioteràpia és un camp amb una alta ocupació. De fet, al voltant del 90% dels qui estudien aquesta carrera tenen feina. Si t’interessa aquesta branca de la salut amb tantes oportunitats laborals, què millor que estudiar a la universitat que t’obre més portes: l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV).

Al Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre proporciona una formació completa i d’alt nivell per tal d’encarar totes les sortides professionals d’un fisioterapeuta tant en el sector públic com en el privat: tractament de patologies de les especialitats mèdiques i quirúrgiques, activitats de prevenció de malalties i de promoció de la salut, així com també la recerca, la docència i la gestió.

A més a més, els estudis de Fisioteràpia d’EUSES tenen una clara projecció internacional, no només per l’ús progressiu de l’anglès a les aules, sinó sobretot pels convenis que l’escola té subscrits amb altres universitats europees. D’aquesta manera, a través del programa ERASMUS, els futurs fisioterapeutes d’EUSES tindran al seu abast les millors destinacions d’Europa per enriquir els seus coneixements.

L’especialització és un altre dels punts forts d’aquest grau. Així doncs, sigui quina sigui la teva aspiració professional, podràs llaurar-te un camí en totes les branques de la fisioteràpia: traumatologia, lesions esportives, pediatria, afeccions cardíaques o respiratòries, ergonomia, neurologia, uroginecologia, reumatologia, geriatria, fisioteràpia veterinària, etc.

Tria una carrera de futur a una universitat que et brinda les millors possibilitats per esdevenir un fisioterapeuta especialitzat i amb bagatge internacional. Estudia a EUSES Terres de l’Ebre.