Campus

Som un centre universitari que té la voluntat de proporcionar un entorn formatiu de referència en l’àmbit de la salut i l’esport, i que s’obliga a preveure els canvis de la demanda social de professionals o de la seva formació, per adaptar els seus programes formatius a les noves exigències de la societat.

La nova etapa en la que es troba l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ve produïda per un canvi no només intern, on donarem als alumnes una formació més amplia, diversa i adaptada a les noves tecnologies en l’àmbit de l’esport i de la salut, sinó també pel rol que la nostra Escola vol jugar dins la societat catalana, on volem posicionar-nos com a centre universitari de referència a les comarques de Girona, les Terres de l’Ebre i també a Catalunya.

A més, l’Escola Universitària de l’Esport i la Salut treballa decididament per obrir fronteres cap a altres zones de l’Estat espanyol, així com de la Catalunya nord. Actualment, hi ha un gran nombre d’alumnes que provenen d’aquests àmbits geogràfics.

A què ens dediquem

No volem ser exclusivament un centre universitari més, vol ser una Escola universitària oberta, compromesa i conscienciada que ha de contribuir a millorar la qualitat dels professionals que en els propers anys ocuparan càrrecs de responsabilitat segons les noves exigències de la societat.

Els nostres programes estan dissenyats per a aconseguir que la nostra Escola Universitària assoleixi els objectius que es proposa i la col·loquin en el lloc destacat dins del sistema universitari.

Busquem el prestigi i la distinció en la gamma de titulacions universitàries i de postgrau que ofereixi, en un entorn docent d’aprenentatge i investigació de la més alta qualitat, comptant, a més, amb un claustre de professors altament qualificats.

A qui ens dirigim

ALUMNES

L’èmfasi en les matèries que capacitin l’alumnat per evolucionar professionalment en posicions més tècniques,  posicions de gestió de serveis i entitats socials. Un dels nostres trets diferencials és aprofundir en un aspecte freqüentment poc desenvolupat en els graus relacionats amb ciències de la salut a Catalunya i que té rellevants conseqüències en la practica professional.

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Presentant projectes que ajudin a cobrir la imminent mancança de professionals en l’àmbit de la salut i l’esport.

EMPRESES PRIVADES

Necessitem el suport i ajut de la iniciativa privada per desenvolupar i realitzar projectes dirigits a l’àmbit de la salut i l’esport i vinculats a la responsabilitat social de les pròpies empreses.

Serveis a l’estudiant

CONFERÈNCIES I PONÈNCIES L’EUSES, invitarà a destacats professionals que ens expliquin la seva visió. S’abordaran temes d’actualitat i els assistents podran interactuar expressant les seves experiències i opinions.

TAULES RODONES Realitzarem debats sobre els temes d’actualitat més destacats convidant als propis protagonistes.

ESMORZARS I DINARS DE TREBALL Seran reunions on els patrons de la Fundació explicaran a les empreses i institucions col·laboradores els objectius i projectes que tingui marcats en cada moment l’EUSES.

ORGANITZACIÓ D’ACTES Les empreses i institucions col·laboradores tindran una presència destacada.

CONCESSIÓ DE DISTINCIONS Es distingirà anualment a les institucions, empreses i professionals individuals que hagin desenvolupat les millors estratègies empresarials o més emprenedores orientades a l’àmbit social i que més hagin ajudat a assolir els reptes que promou la nostra Fundació.

PRESENTACIONS DE LLIBRES I ESTUDIS Presentarem i donarem suport a les novetats editorials i estudis relacionats amb els àmbits formatius de l’EUSES.

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de PrivadesaVos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives