Centre Garbí

El Centre Garbí, situat en el complex del Parc Hospitalari i d’expansió comercial del municipi de Salt, disposa d’unes àmplies i modernes instal·lacions amb equipaments de primera qualitat, amb espais en òptimes condicions per realitzar tot tipus d’actes, reunions i esdeveniments.

Amb un espai total d’uns 4.895 metres quadrats, el Centre Privat Garbí, que comparteix instal·lacions amb EUSES, disposa d’un aparcament amb capacitat per a més de 350 vehicles i d’un edifici format per 13 aules (cadascuna entre 110 i 180 m2 i la majoria amb llum natural), una Aula Magna, una aula d’informàtica, una osteoteca, una biblioteca, una sala d’estudi, una unitat clínica/gimnàs amb vestidors, una aula d’informàtica, una sala de professors, una secretaria acadèmica, una àrea administrativa, quatre despatxos de direcció, una recepció i un restaurant-cafeteria, així com diferents terrasses, patis interiors i espais comuns.

El Centre Privat Garbí és un centre que té la voluntat de proporcionar un entorn formatiu de referència en l’àmbit de la salut i l’esport, i que s’obliga a preveure els canvis de la demanda social de professionals o de la seva formació, per adaptar els seus programes i cursos a les noves exigències de la societat.

La nova etapa en la que es troba el Centre Privat Garbí ve produïda per un canvi no només intern, on donarem als alumnes una formació més amplia, diversa i adaptada a les noves tecnologies en l’àmbit de l’esport i de la salut, sinó també pel rol que la nostra Escola vol jugar dins la societat catalana, on volem posicionar-nos com a centre universitari de referència a les comarques de Girona i també a Catalunya.

Contacte

Formulari de contacte

Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)
Telèfon 972 405 130
Fax 972 400 781
ciclesformatius@euses.cat

Horari de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 16h a 19 h

Director acadèmic

Ferran Thomas Vall-llosera
fthomas@euses.cat

Secretaria acadèmica

Sandra Clapera
sclapera@euses.cat

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de PrivadesaVos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives