Terres de l’Ebre

campus-terresEl Campus de Terres de l’Ebre de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport és un centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili  (EUSES-URV).

EUSES-URV engega el seu projecte amb dos nous ensenyaments universitaris adscrits a la Universitat Rovira i Virgili, universitat de referència al territori.

Els alumnes del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), imparteixen les classes teòriques a l’Edifici Universitari d’Amposta, edifici modernista ubicat al costat de la zona esportiva d’Amposta, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. A més, per poder realitzar les classes pràctiques, disposen de la totalitat de les instal·lacions esportives amb què compta la ciutat.

Els alumnes de Fisioteràpia imparteixen les classes a les instal·lacions que el Bisbat té al Seminari de Tortosa. L’edifici compta amb diverses aules assignades a la Universitat, on s’imparteixen tant les classes teòriques com les pràctiques.

Cal comentar que als dos graus, hi ha compatibilitat d’horaris per donar cabuda als alumnes d’ambdós ensenyaments (CAFE + Fisioteràpia).

 

Contacte

Formulari de contacte

CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT (CAFE)

Sebastià Joan Arbó, s/n · 43870 Amposta (Tarragona)

FISIOTERÀPIA

Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n · 43500 Tortosa (Tarragona)

Tel. 977 448 093

info@euseste.es

Director Terres de l’Ebre, Director acadèmic i del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport

Xavier Nadal Mestre

xavier.nadal@euseste.es

Director del Grau en Fisioteràpia

Jordi Casado Borrull

jordi.casado@euseste.es

Cap d’Estudis

Núria Besalduch Canes

nuria.besalduch@euseste.es

Secretaria acadèmica

Montse Cid

mcid@euseste.es

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de PrivadesaVos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives