Actualitat

Aquest proper dissabte 9 de febrer, un líder mundial en l’ús i desenvolupament d’apps i tecnologia com el Dr. Carlos Balsalobre, impartirà a EUSES Terres de l’Ebre el taller: “PocketLab: us de tecnologies de butxaca per monotonitzar el rendiment físic”. Les inscripcions són limitades, però encara disposem de les últimes places per poder assitir a aquesta jornada formativa que constarà d’una part teòrica (a la seu d’Amposta d’EUSES CAFE) i una part pràctica (al gimnàs del Club Nàutic Amposta). Per poder formalitzar les inscripcions cal enviar un correu a: mcid@euseste.es . El preu del taller és de 60 euros, però hi ha preus especials per als estudiants dels Graus en Fisioteràpia i en CAFE (30 euros) i per als membres d’EUSES Alumni, els professors d’EUSES Terres de l’Ebre i els associats al COPLEFC (50 euros).

El Dr. Carlos Balsalobre  desenvoluparà la temàtica sobre com monitorar el rendiment físic és de vital importància tant per analitzar l’estat de forma de l’esportista com per guiar els processos de readaptació de lesions. En el taller, d’unes quatre hores lectives, Carlos Balsalobre parlarà de les innovacions tecnològiques basades en apps per al mòbil que permeten analitzar diversos paràmetres del rendiment físic d’una manera assequible i senzilla.

Carlos Balsalobre és l’autor del primer llibre multimèdia interactiu en llengua espanyola sobre ciències de l’esport: “Entrenament de Força: noves perspectives metodològiques”. Nascut a Madrid fa 32 anys, el Dr. Balsalobre té un doctorat i dos màsters en Alt Rendiment Esportiu i és autor de diversos articles en aquesta matèria que han estat publicats en revistes d’alt impacte. Carlos Balsalobre també ha desenvolupat apps per a iOS i ha estat el creador de My Jump2 i Power Lift, dues aplicacions validades científicament i amb milers de descàrregues executades.