Actualitat

14 gen.

Carlos Balsalobre, Doctor en Ciències de l’Esport, dirigirà el 9 de febrer a EUSES Terres de l’Ebre el taller: “PocketLab: us de tecnologies de butxaca per monitorar el rendiment físic”

El Dr. Carlos Balsalobre dirigirà el proper dissabte dia 9 de febrer a EUSES-URV la jornada formativa “PocketLab: us de tecnologies de butxaca per monotonitzar el rendiment físic”. La part teòrica d’aquest taller tindrà lloc a la seu d’Amposta d’EUSES CAFE, mentre que  la pràctica es realitzarà al gimnàs del Club Nàutic d’Amposta. El Dr. Balsalobre desenvoluparà la temàtica sobre com monitorar el rendiment físic és de vital importància tant per analitzar l’estat de forma de l’esportista com per guiar els processos de readaptació de lesions. En el taller, d’unes quatre hores lectives, Carlos Balsalobre parlarà de les innovacions tecnològiques basades en apps per al mòbil que permeten analitzar diversos paràmetres del rendiment físic d’una manera assequible i senzilla.

Carlos Balsalobre és l’autor del primer llibre multimèdia interactiu en llengua espanyola sobre ciències de l’esport: “Entrenament de Força: noves perspectives metodològiques”. Nascut a Madrid fa 32 anys, el Dr. Balsalobre té un doctorat i dos màsters en Alt Rendiment Esportiu i és autor de diversos articles en aquesta matèria que han estat publicats en revistes d’alt impacte. Carlos Balsalobre també ha desenvolupat apps per a iOS i ha estat el creador de My Jump2 i Power Lift, dues aplicacions validades científicament i amb milers de descàrregues executades.

Les inscripcions de la jornada estan limitades a una trentena de participants i el preu és de 60 euros. Es poden fer al següent correu: mcid@euseste.es . Per als estudiants dels Graus en Fisioteràpia i en CAFE hi haurà un descompte del 50% (30 euros). Els membres d’EUSES Alumni, els professors d’EUSES Terres de l’Ebre i els associats al COPLEFC tindran també un preu especial de 50 euros.