Actualitat

Seguim repassant les dades del ‘Instituto Nacional de Estadística’. Avui ens fixem en la distribució de professionals fisioterapeutes per comunitats autònomes, on Catalunya surt molt ben parada, ja que és la segona amb un nombre més elevat de col·legiats.

Segons dades del ‘Instituto Nacional de Estadística’, Catalunya compta amb 9.812 fisioterapeutes, un nombre només superat per Madrid, que en té 9.980. Catalunya és una de les potències del sector en aquest àmbit i on hi ha més professionals exercint, és per això que és una excel·lent regió per estudiar fisioteràpia.

A Catalunya també s’hi celebra el Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP 18), que enguany ha celebrat la seva primera edició i que té l’objectiu de reunir a professionals i investigadors del sector, convertint-se en un punt de trobada i networking.

Si vols contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, estudiant en un entorn immillorable, amb una residència universitària al costat del Campus, inclou el Grau en Fisioteràpia a les preinscripcions universitàries, que tornaran a obrir-se del 19 al 20 de setembre.