Actualitat

18 maig

Celebrada la Jornada Olímpica organitzada per EUSES, amb Fernando Climent, Carles Torrent i Eric Villalón

L’Aula Magna de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport va acollir aquest dimarts la Jornada Olímpica, organitzda per EUSES i per la Càtedra d’Esport i Educació Física Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat de Girona. La Jornada va reunir tres esportistes que han participat en uns jocs, com el remer Fernando Climent, el ciclista Carles Torrent i l’esquiador paralímpic Eric Villalón, els quals van intervenir en una taula rodona on van explicar les seves experiències i posteriorment van responde a les preguntes dels assistents, majoritàriament alumnes del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que van estar presents en l’acte. Climent va participar a Los Ángeles’84, Seül’88, Barcelona’92 i Atlanta’96, mentre que Torrent ho va fer a Atenes’04 i Villalón a Nagano’98, Salt Lake City’02 i Torí’06.

La Jornada la va obrir Víctor López-Ros, Director de la Càtedra d’Esport i Educació Física-Centre d’Estudis Olímpics de la UdG, que va exposar el projecte i les activitats de la Càtedra abans que el director del Grau en CAFE d’EUSES, Adrià Martín, presentés els participants de la taula rodona que es va fer tot seguit. La Jornada la va cloure Pere Vilà, assessor i consultor jurídic a Rebled Advocats, que va realitzar una ponència sobre “Organització dels Jocs Olímpics i aspectes jurídics”. Vilà va parlar d’aspectes com el màrqueting i els patrocinis, i va posar especial èmfasi en els Jocs de Rio de Janeiro que tindran lloc aquest estiu sobre les passes que se segueixen en l’organització d’aquests esdeveniments esportius.

 

jornadaolimpica02jornadaolimpica06  jornadaolimpica04 jornadaolimpica05  jornadaolimpica03jornadaolimpica07 jornadaolimpica08 jornadaolimpica09