Actualitat

El proper dijous 19 d’abril a les 19h de la tarda tindrà lloc la Càpsula Formativa ‘Nous aparells i aplicacions tecnològiques per a la millora de la motivació i la participació a l’aula d’educació física’ on es presentaran experiències pràctiques d’aplicacions de mòbil que ja estan modificant les classes d’Educació Física.

La principal característica d’aquesta càpsula és que estarà organitzada d’una manera diferent, buscant la col·laboració de tots els assistents. Per començar, Jesús Martí, professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES Terres de l’Ebre i entrenador del Club Natació Tortosa, realitzarà una introducció sobre el tema.

A continuació es desenvoluparan  i explicaran els casos reals d’experiències tecnològiques que ja s’hagin aplicat a  l’aula satisfactòriament. Posteriorment, es realitzarà una taula rodona on tots els assistents podran participar en un debat per tal d’intercanviar coneixement i enriquir la temàtica.

La xerrada està adreçada a graduats i llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, diplomats en magisteri, entrenadors, monitors esportius i estudiants.

Inscripció prèvia imprescindible al següent formulari.