Actualitat

12 nov.

Conferència de la professora d’EUSES Eulàlia Bassas en les 13es Jornades Professionals sobre l’Alzheimer celebrades a Vigo

La professora Eulàlia Bassas, que a EUSES imparteix l’assignatura de “Fisioteràpia Neurològica” als alumnes de 3r curs del grau en Fisioteràpia, va participar en les 13es Jornades Professionals sobre Alzheimer i altres demencies, organitzades per AFAGA i que es van celebrar el 7 de novembre a Vigo. L’esdeveniment va reunir múltiples professionals que es dediquen a tenir cura de persones amb demències; psicòlegs, logopedes, terapeutes ocupacionals i fisioterapeutes entre altres.

La ponència que va conduir Eulàlia Bassas tenia com a títol: “Un altre enfocament en el tractament de persones amb demència: el mètode Perfetti”. En l’exposició, la professora va introduir els principis de les teories Neurocognitives i desprès va proposar exercicis basats en aquestes, exercicis que integren el treball motor, sensitiu i cognitiu que representen els grans dèficits en les persones amb demència. Eulàlia Bassas va fer diverses demostracions amb els mateixos oients i desprès va presentar altres exemples a través de casos clínics.