Actualitat

26 febr.

Curs de Fisioteràpia Obstétrica: Què és el mètode MebStudio?

El Curs en de Fisioteràpia Obstétrica d’EUSES-UdG segueix la innovadora metodologia MebStudio, un mètode desenvolupat per la fisioterapeuta Mercedes Blanquet, una de les impulsores del curs, que prepara d’una manera integral i exhaustiva a la dona per donar a llum.

Es tracta d’una metodologia que acompanya a la dona durant tot el procés d’embaràs, i que segueix treballant també en el postpart, on mitjançant exercicis de recuperació s’aconsegueix una tornada a la normalitat d’una manera més fàcil i ràpida, millorant la salut de la pacient.

Les dades ens diuen que 1 de cada 3 dones presenten afectació del sòl pèlvic després del part. És per això que és molt important protocol·litzar, d’una manera sistemàtica i profunda tot el procés.

El curs de Fisioteràpia Obstétrica d’EUSES-UdG està dirigit a tots els professionals que intervenen en el procés d’embaràs: fisioterapeutes, ginecòlegs, llevadores… ja que ofereix una visió multidisciplinària sempre amb la salut i el benestar de la dona com a principal objectiu.

Si vols conèixer tots els detalls del mètode MebStudio, apunta’t al curs que se celebrarà els caps de setmana del 18-19 i 25-26 de maig al Campus Bellvitge d’EUSES-UdG a Barcelona.