Actualitat

19 des.

Dos estudiants de 3r de CAFE, Joel Caparrós i Joel Vila, realitzaran les pràctiques extracurriculars al Girona FC

Avui, dilluns 19 de desembre, s’ha comunicat i presentat els dos estudiants de 3r de CAFE que han guanyat les dues places per a la realització de pràctiques extracurriculars amb el primer equip del Girona FC. Aquestes pràctiques formen part dels plans de formació complementària d’EUSES i centren els seus objectius a potenciar la formació complementària de l’alumnat universitari en els diferents àmbits de l’activitat física i de l’esport.

Les pràctiques al Girona FC van associades a l’anàlisi i tractament de dades de rendiment obtingudes a través de dispositius com el GPS. Aquestes pràctiques permetran completar la formació de l’alumnat universitari, mitjançant una formació pràctica extracurricular, en àrees professionals relacionades amb l’activitat física i l’esport, que facilitin la inserció en el mercat laboral de les persones beneficiàries en aquests àmbits.

La persona que realitzarà les funcions de tutors dels dos estudiants és el preparador físic del primer equip del Girona FC, el Sr. Jordi Balcells.