Actualitat

11 jul.

El Campus de Salt, el millor entorn per estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport

T’agradaria dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport i de l’activitat física, estudiant en un Campus amb unes modernes instal·lacions de 4.895 m2? Doncs, la millor opció és matricular-se al Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG).

Mentre estudiïs el Grau en CAFE al Campus de Salt, tindràs a la teva disposició totes les comoditats i serveis necessaris: aules d’informàtica, biblioteca, aula magna, sala polivalent amb vestidors, restaurant-cafeteria; així com, diferents terrasses, patis interiors i espais comuns. També podràs utilitzar el Complex Esportiu de Salt, que inclou el pavelló municipal d’esports, el camp de futbol, la pista polivalent, la sala de gimnàstica, la piscina i les sales de judo, fitness i d’activitats dirigides. Però això no és tot, perquè també comptaràs amb les instal·lacions del Club de Tenis de Salt, la pista d’atletisme del GEiEG i el servei d’esports de la Universitat de Girona.

A banda de disposar d’unes instal·lacions punteres; cal assenyalar que l’itinerari formatiu d’aquests estudis incideix en una formació especialitzada i de qualitat, apostant per una dualitat teòrica-pràctica, oferint un 50% de classes magistrals i un 50% d’implementació real dels continguts. Per això, coneixeràs i posaràs en pràctica esports com: el futbol, el bàsquet, l’handbol, l’atletisme, la natació, el judo i el tenis. Així com altres més d’aventura com: l’escalada, el piragüisme, l’esquí i el windsurf; així com, les noves tendències del sector del fitness: Zumba, Kangoo Power o Bootcamp.

A més, al Campus de Salt, també podràs estudiar amb un professorat altament qualificat, més de la meitat són Doctors especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. Alguns d’ells preparen a esportistes d’alt rendiment a l’NBA o al tenis WTA. A més, en tot moment, comptaràs amb un seguiment i una atenció personalitzada, fet que afavoreix el teu aprenentatge i la progressió en els estudis. I de cara a oferir-te més i millors oportunitats laborals, s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la teva formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport.

Finalment, cal destacar que a partir de quart curs, podràs realitzar les teves pràctiques formatives a les entitats més reconegudes de l’àmbit de l’esport. Des de corporacions esportives com el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) fins a institucions públiques, passant per empreses, centres de salut i organitzacions sense ànim de lucre. Un de cada quatre estudiants aconsegueix feina al mateix centre de pràctiques, un cop les han finalitzat.

En definitiva, el Campus de Salt posa a la teva disposició unes instal·lacions de primer nivell perquè puguis estudiar amb plenes garanties el Grau en CAFE. Tria una formació innovadora i de qualitat, estudiant a EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport.