Actualitat

31 oct.

El Campus d’EUSES Terres de l’Ebre, l’entorn universitari ideal per estudiar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

L’entorn on portaràs a terme els teus estudis universitaris és un aspecte molt important; especialment, si decideixes estudiar titulacions relacionades amb l’esport i l’activitat física. Sens dubte, comptar amb l’espai i les instal·lacions adequades és fonamental per desenvolupar correctament la pràctica esportiva. En aquest sentit, el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) d’EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport, posa a l’abast dels seus alumnes la millor infraestructura i context possible: l’Edifici Universitari d’EUSES-URV a Amposta, situat a prop de la muntanya, parcs naturals, vies verdes, mar o riu. Per tant, en un radi de 25 km, podràs desenvolupar tot tipus d’activitats esportives com l’escalada, vela, rutes BTT, entre moltes altres.

D’aquesta manera, mentre estiguis cursant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre, tindràs l’oportunitat de practicar tot tipus d’activitats esportives sense fer grans desplaçaments. Com per exemple: esports nàutics com la vela i el kitesurf al Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, a només 10 minuts d’Amposta. Pel que fa al kitesurf també, el podràs posar en pràctica al Trabucador del Delta de l’Ebre. Altres activitats que pots desenvolupar amb comoditat són: l’escalada al Rocòdrom de Tortosa i a la Serra de l’Alfara de Carles; la bicicleta de muntanya (BTT) en el marc incomparable dels Estrets d’Arnes i la Serra del Montsià, els  circuits de BTT a Vinallop (la part d’iniciació) i les curses d’orientació al Coll de l’Alba i a la Serra del Montsià (la Foradada). A més, també podràs posar en pràctica esports més clàssics com: el tennis al Club de Tennis d’Amposta; el futbol al Camp Municipal de Futbol d’Amposta, l’handbol al Pavelló Municipal, així com, l’esquí i l’snowboard a la Vall de Boí.

A banda de comptar amb un òptim entorn per a la pràctica de l’esport, mentre estudiïs el Grau en CAFE, obtindràs una formació especialitzada i d’actualitat, relacionada amb tots els àmbits de l’activitat física i de l’esport: la docència, l’alt rendiment, la salut i la gestió d’entitats o esdeveniments esportius. A més, en tot moment es produeix una perfecta combinació entre teoria i pràctica. Les classes teòriques les duràs a terme a l’Edifici Universitari d’Amposta, un equipament modernista, ubicat al costat de la zona esportiva d’Amposta, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. Pel que fa a les classes pràctiques, podràs realitzar-les a la totalitat de les instal·lacions esportives amb què compta aquesta ciutat.

Finalment, si decideixes estudiar el Grau en CAFE al Campus de Terres de l’Ebre, comptaràs amb totes les comoditats. A només 5 minuts a peu d’aquest Edifici Universitari, tindràs a la teva disposició el nou complex residencial del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) amb una superfície total de 64.000 m2. Aquesta residència compta amb 44 places i alberga equips i esportistes, durant la seva preparació, amb serveis complementaris com menjador, sala TV, biblioteca, WI-FI, etc. Fins i tot, ofereixen una gran varietat de menús, adaptats per a esportistes. També es disposa d’un servei de medicina, fisioteràpia esportiva i assessorament tècnic. En aquest moment, aquest equipament, amb només cinc anys d’existència, és l’únic Centre de Tecnificació de la província de Tarragona.

Tria el millor entorn per duu a terme el Grau en CAFE, estudiant al Campus de Terres de l’Ebre.