Actualitat

18 jul.

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-UdG aposta per un itinerari especialitzat i personalitzat

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG) t’ofereix un itinerari formatiu basat en l’especialització i personalització, adaptant-se a cada estudiant. Una mostra d’això és el fet de disposar d’un servei de seguiment i assessorament individualitzat per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

A més, al Campus de Salt, assoliràs una formació sòlida i actualitzada a càrrec d’un excel·lent professorat. Més del 50% doctorats, especialitzats en el seu camp i en actiu en l’àmbit professional. Et formaràs amb docents de la talla de: Dani Romero, preparador físic de la tenista Carla Suárez (Rànquing 9 ATP); Jesús Escosa, Secretari tècnic CEB Marc Gasol i Preparador físic d’esportistes d’alt rendiment i Pere Gratacós, Responsable de relacions institucionals de la secció de futbol del FC Barcelona. Formar-se amb professionals de primer nivell és la millor manera d’assolir l’èxit professional.

Durant aquest Grau també es dóna un especial protagonisme a les noves tecnologies, aplicades en l’àmbit de l’esport, en consonància amb les necessitats de la societat actual. A més, al llarg d’aquests estudis, s’introdueix progressivament l’anglès i s’incentiva la formació complementària dels estudiants a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. També, com alumne tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació del teu propi projecte professional.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és el fet de potenciar el vessant més pràctic. Actualment, EUSES-UdG ha signat més de 1000 convenis de pràctiques amb centres de prestigi. Una excel·lent manera de facilitar la teva inserció laboral. De fet, més del 25% dels estudiants continuen treballant al centre on van fer les seves pràctiques.

Finalment, si vols fer un ERASMUS, aquests estudis et donaran totes les facilitats perquè puguis completar la darrera fase de la teva formació a destacades universitats estatals, europees, nord-americanes i australianes. La millor manera d’establir networking internacional i ampliar els teus contactes.

Tria una formació innovadora, de qualitat i a la teva mida, estudiant el Grau en CAFE a EUSES-UdG.