Actualitat

7 des.

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-URV aposta per una formació personalitzada, adaptada a l’alumnat

L’especialització i la personalització caracteritzen el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES Terres de l’Ebre). En aquest sentit, cal destacar que tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament individualitzat, amb l’objectiu de resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional. A més, gràcies al volum reduït de les classes que s’imparteixen a l’Edifici Universitari d’EUSES-URV d’Amposta, s’aconsegueix establir una relació molt més directa, propera i de qualitat entre el professorat i l’alumnat.

Sens dubte, a EUSES-URV la metodologia de treball és molt de tu a tu, garantint una major dedicació envers els estudiants i un tracte molt personalitzat. D’aquesta manera, els alumnes obtenen una formació molt més a mida. A més, tenen l’oportunitat d’aprendre de la mà dels millors: un equip docent especialitzat en el seu camp i vinculat amb la realitat de la professió, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet, actualitzat i de gran qualitat. A més, una característica comuna entre el professorat d’EUSES és la seva gran motivació a l’hora de donar les classes. Cal destacar a professionals de la talla de: el Dr. Xavier Franch, Investigador CSIC a Barcelona; el Sr. Joaquim Guasch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017; el Sr. Juan Antonio Fernández, Director general de RunningSolutions; el Sr. Pau Cecília, Responsable atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre; el Sr. Marc Madruga, readaptador i preparador físic a ReSport Clínic a Barcelona, entre molts altres.

Altres avantatges importants del Grau en CAFE d’EUSES-URV són d’una banda, la introducció progressiva de la llengua anglesa i de l’altra; la incentivació de la teva formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport. A més, amb l’objectiu d’incentivar la teva emprenedoria, també tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses des dels primers cursos.

Finalment, cal destacar que a partir de segon i tercer curs, podràs realitzaràs les teves pràctiques dins la mateixa facultat. I, a partir de 4t curs, podràs dur a terme pràctiques externes a centres de referència en l’àmbit de l’esport com: el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, RCD Espanyol, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (el CAR), el Nova Elite Sports Innovation de Barcelona, el Club d’atletisme Playas de Castellón, el Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre i l’Adecaf i l’Equacat – Canal Olímpic de Castelldefels. Cal assenyalar que la realització d’aquest pràcticum facilita l’aprenentatge de la professió i l’adquisició d’eines i de contactes per millorar les teves possibilitats d’inserció laboral.

 

Tria una formació de qualitat i a la teva mida; estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.