Actualitat

24 maig

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES-URV, una de les titulacions universitàries amb més projecció de futur i sol·licituds

Actualment, el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) és la titulació amb més projecció de futur i amb un major nombre de sol·licituds. Per tant, si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit de l’esport, la millor opció és estudiar el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.

Els motius de l’excel·lent valoració d’aquests estudis universitaris es basen en diferents aspectes. En primer lloc, cal destacar la innovadora metodologia acadèmica, basada en el learning by doing,  és a dir, en treballar a partir de casos reals. A més, aquest Grau es basa en criteris d’excel·lència, oferint al seu alumnat un itinerari formatiu de qualitat, complet i actualitzat.

En segon lloc, cal assenyalar el seu professorat, format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals. Més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan en actiu en l’àmbit professional. Per tant, si decideixes estudiar el Grau en CAFE al Campus de Terres de l’Ebre, obtindràs una formació especialitzada, actualitzada i de qualitat. Entre l’equip docent d’aquest Grau sobresurten els següents noms: el Dr. Xavier Franch Marro, Investigador del CSIC a Barcelona; el Sr. Joaquim Guasch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; el Sr. Ramon Cuadrat, Director Gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona; entre molts altres.

Altres aspectes importants que consoliden els estudis de CAFE són per exemple, la realització de pràctiques a centres esportius o de salut de primer nivell. Entre els quals cal destacar: el FC Barcelona – Departament de Rendiment; el CD Rayo Vallecano de Madrid; el Circuit de Catalunya; el Patronat d’Esports de Castelló; el Club Gimnàstic de Tarragona, el CF Reus Deportiu, el RCD Espanyol de Barcelona; el CAR de Sant Cugat, Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, l’ADECAF, etc.

Finalment, cal afegir que EUSES-URV t’ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que et permetran completar la teva formació en destacades universitats estatals o estrangeres. Una excel·lent forma de dur a terme la darrera fase de la teva formació.

Tot plegat a les modernes instal·lacions de l’Edifici Universitari d’EUSES Terres de l’Ebre a Amposta, un entorn proper al mar, els rius, la muntanya, els parcs naturals o les vies verdes. Per tant, ideal per a la pràctica d’esports a l’aire lliure com per exemple: el senderisme, el barranquisme, l’escalada, la vela, la navegació amb caiac, el submarinisme, els circuits amb bicicleta, entre altres.

Tria una de les titulacions universitàries amb més futur i demandes; estudia el Grau en CAFE a EUSES-URV.