Actualitat

28 març

El Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre aposta per l’especialització i el seguiment personalitzat de l’alumnat

L’entorn educatiu del Campus de Terres de l’Ebre propicia un aprenentatge actiu i personalitzat, a mida de cada estudiant. En aquest sentit, cal destacar que al Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV comptaràs amb un servei de seguiment i assessorament individualitzat per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

Gràcies a un menor volum d’estudiants, la relació i comunicació entre el professorat i l’alumnat és molt directa i propera. Al Seminari de Tortosa s’estableix un tracte molt pròxim, facilitant una major interacció entre els alumnes i l’equip docent. En aquest ambient de confiança, els estudiants s’animen a plantejar els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Tot plegat, permet als professors conèixer-los amb més profunditat, apostant per itineraris formatius, adaptats a cada alumne.

A banda, d’obtenir una formació d’acord amb les teves expectatives i preferències, orientant el teu veritable desig professional, durant el Grau en Fisioteràpia, també s’incentiva la formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per experts dels diferents àmbits de la salut; així com, una progressiva introducció de l’anglès. I de cara a promoure el teu esperit emprenedor, també podràs participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

A partir de 3r o 4t curs, podràs entrar en contacte amb la realitat de la professió, a través de pràctiques a destacades entitats públiques i privades de l’àmbit de la salut; durant les quals, també comptaràs amb el seguiment acurat del teu tutor de pràctiques. Els principals centres del teu pràcticum seran: l’Hospital comarcal d’Amposta; la Fundació Mercè Pla; l’APASA (Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics de la comarca del Montsià); FESTE (Federació d’Entitats Socials de les Terres de l’Ebre); l’ACTIVA MUTUA; el CD. Tortosa; la Fundació Step by Step Barcelona; el Parc Sanitari Sant Joan de Déu; l’Eurosport Barcelona; l’Hospital la Seu d’Urgell; l’Hospital Puigcerdà i l’Hospital Universitari Araba – Osakidetza.

Tria una formació adaptada a les teves preferències, estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport. Si vols conèixer amb més detall aquests estudis, no et perdis les properes Jornades de Portes Obertes del 20 i 22 d’abril.