Actualitat

5 des.

El pla d’estudis del Grau en CAFE d’EUSES Terres de l’Ebre se centra en els cinc grans àmbits professionals de l’esport: la docència, l’alt rendiment, la salut, la gestió i les activitats físiques a la natura

El pla d’estudis del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) d’EUSES Terres de l’Ebre, la Universitat de la Salut i l’Esport, inclou assignatures relacionades amb els principals àmbits professionals de l’esport: la docència, l’alt rendiment, la salut, la gestió i les activitats físiques a la natura. D’aquesta manera, podràs obtenir una formació actualitzada i de qualitat, i encaminar millor el teu futur professional.

A través d’assignatures com: Principis didàctics de l’activitat física i l’esport o Programació dels ensenyaments en el sistema educatiu, descobriràs si t’interessa tot allò relacionat amb l’ensenyament reglat o informal en el marc de l’activitat física i l’esport. L’àmbit de la salut, també està present en el pla d’estudis d’aquest Grau amb matèries com Anatomia aplicada a l’activitat física i l’esport, Prescripció de l’exercici físic per a la salut, Primers auxilis, Mitjans i mètodes de recuperació, Kinesiologia i biomecànica del moviment.

D’altra banda, també realitzaràs tota una sèrie d’assignatures relacionades amb la preparació física i la pràctica de l’esport: Esports individuals: atletisme I, Esports d’adversari: Judo i Tennis, Esports col·lectius: Futbol i Handbol, Esports aquàtics, Teoria de l’entrenament, entre altres, et proporcionaran coneixements essencials per poder-te dedicar a la preparació física o entrenament de futurs esportistes. Els coneixements relacionats amb la gestió esportiva també són presents a través de Recreació Oci i Turisme, Noves tendències en la gestió i recreació esportiva (Professió i reptes de futur), Noves tendències en la gestió i recreació esportiva II: Kitesurf, etc. A través d’assignatures com: Activitats Físiques al Medi Natural, coneixeràs els aspectes bàsics d’aquest tipus d’activitats per realitzar-les de forma controlada i segura tant en l’àmbit escolar com recreatiu. A més, a l’entorn del Campus de Terres de l’Ebre a prop del mar, els rius, la muntanya, els parcs naturals o les vies verdes propicia la pràctica d’esports a l’aire lliure. Per això, conèixer aspectes relacionats amb l’organització i planificació d’esdeveniments esportius a la natura com les curses d’orientació, trekking, BTT, kitesurf, vela, escalada o esquí/snowboard, et serà molt útil de cara al teu futur professional.

Per tot plegat, l’itinerari formatiu d’aquesta titulació combina a la perfecció la teoria amb la pràctica en unes instal·lacions de primer nivell com són les de l’Edifici Universitari d’Amposta. En aquest entorn, tindràs l’oportunitat de formar-te amb un professorat expert, format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera una formació especialitzada i de qualitat, al dia de les darreres tendències del sector. A més, disposaràs d’un seguiment i assessorament individualitzat per resoldre qualsevol dels teus dubtes acadèmics o d’orientació professional.

En definitiva, el pla d’estudis del Grau en CAFE inclou les cinc principals àrees del món de l’esport, perquè et puguis dedicar amb plenes garanties a aquest àmbit professional. Aposta per la qualitat i la innovació, estudiant a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport.