Actualitat

5 des.

El pla d’estudis del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV inclou les darreres tendències de la fisioteràpia, la medicina, la salut i l’esport

El pla d’estudis del Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) combina assignatures pròpies de la fisioteràpia, la medicina, la salut i l’esport, incorporant les darreres tendències i novetats de l’e-health. Això et permetrà aprendre els diferents aspectes de la fisioteràpia com: l’avaluació, el diagnòstic, el desenvolupament i seguiment de tractaments, treballant competències transversals de qualitat acadèmica.

A través dassignatures com: Procediments Generals de la Fisioteràpia; Anatomia; Fisiologia; Rehabilitació; Organització i Gestió sanitària; Valoració en Fisioteràpia, Patologia Quirúrgica, Cinesiteràpia, Biomecànica Clínica, Ergonomia aplicada, Bioestadística, Farmacologia, Nutrició i activitat física, Introducció a la teràpia manual manipulativa perifèrica, etc., assoliràs una formació amb una sòlida base científica que et permetrà exercir amb plenes garanties la professió de fisioterapeuta generalista.

Així doncs, les matèries d’aquest Grau et permetran assolir una formació holística sobre àrees de gran importància com: la geriatria, la rehabilitació cardiorespiratòria, la traumatologia, la reumatologia, la pediatria, la neurologia o l’esport. A més, et formaràs de la mà d’un excel·lent professorat àmpliament qualificat per a la docència i vinculat amb la pràctica clínica, per tant, coneixedor de les darreres tendències del sector.

Altre aspecte positiu d’aquests estudis és el fet que al Seminari de Tortosa s’estableix una comunicació molt propera i de tu a tu entre els docents i l’alumnat. Aquest tracte de proximitat facilita una major interacció i permet als estudiants que puguin ampliar coneixements o plantejar qualsevol dels seus dubtes. El resultat d’aquesta relació és un  itinerari formatiu més a mida de cada alumne i un seguiment i assessorament individualitzat. De fet, molts dels graduats continuen col·laborant amb alguns dels professors en treballs de recerca, un cop han finalitzat aquest Grau.

En definitiva, el pla d’estudis del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre inclou assignatures especialitzades i al dia en les darreres tendències de la salut 2.0, per tal de facilitar la teva inserció laboral.

Aposta pel teu futur, estudiant a EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport.