Actualitat

14 nov.

El professor del Centre Privat Garbí Joan Baños, guardonat amb el premi especial “mestres que deixen emprempta” durant el Congrés d’Imatge Mèdica i Radioteràpia

El professor del cicle formatiu d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear del Centre Privat Garbí Joan Baños va rebre un dels premis més especials durant el Congrés d’Imatge Mèdica i Radioteràpia que s’ha celebrat els dies 10, 11 i 12 d’aquest mes de novembre a Alcalá de Henares. El guardó que va rebre Joan Baños va ser “al professor que em va deixar emprempta” i que va sortir d’una votació “on line” a nivell estatal perquè la gent vinculada en el món de la radiologia pogués votar a aquella persona que va passar per la seva vida professional i formativa i que d’alguna manera va marcar el seu present o futur.
En el Congrés, Joan Baños i el també professor del Centre Privat Garbí Gerard Blasco van intervenir en dues ponències. Baños va participar en un “diàleg d’experts en Tomografia Computaritzada” juntament amb José Maria Millán en el qual es van relacionar claus en la pràctica i del coneixement per composar un model de treball col·laboratiu en TC de neurologia. Per la seva part, Gerard Blasco va realitzar una conferència d'”Estadística per a tots”.
2abañossgerardblasco