Actualitat

16 maig

El professorat del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre: professionals experts, especialitzats i en actiu professionalment

El professorat del Grau en Fisioteràpia de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) es caracteritza per les seves àmplies habilitats pedagògiques i per estar en actiu professionalment, compaginant la docència amb la pràctica clínica diària. En aquest sentit, cal destacar que la implicació de l’equip docent amb diversos projectes assistencials, els permet entrar en contacte amb pacients reals i conèixer totes les novetats que es van produint en aquest sector. A més, el Campus de Terres de l’Ebre afavoreix el tracte personal entre professor i estudiant, en un clima de diàleg i participació que fomentarà la teva capacitat creadora i estimularà el teu esperit crític.

Entre l’excel·lent equip docent d’aquest Grau cal destacar a professionals de la talla de: Xavier Franch Marro, investigador a l’Institut de Biologia Evolutiva de Barcelona (UPF-CSIC); Joaquim Guasch Bosch, Cap del servei de medicina esportiva de la Clínica Terres de l’Ebre; Ramon Cuadrat, Director Gerent del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona; Juan Antonio Fernández, Director general de Running Solutions; Pau Cecília Gallego, Responsable d’atletisme FCA del Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre i Marc Madruga, un autèntic expert en readaptació esportiva; treballa com a readaptador i preparador físic a NovaElite Sports Performance Innovation i Resport Clinic a Barcelona.

Altres docents que aporten la seva experiència professional i acadèmica són: Jordi Casado, Director del Centre Clínic FisioMed, Llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa per Guan An Men (centre adscrit a la Universitat de Pequin) i practicant de la medicina xinesa amb més de 15 anys d’experiència clínica; Amat Ortí, Cap de servei de medicina interna de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; Anna Bonavila, Fisioterapeuta al centre “RECUSPORT” i a la clínica d’especialitats mèdiques “Ebreclínic” i Anna Ferran, Fundadora i fisioterapeuta a Inspira’t fisioteràpia, servei dedicat a apropar la fisioteràpia cardiorespiratòria als possibles usuaris del camp de Tarragona. A més, compta amb una extensa experiència laboral internacional, a la Clinique du Souffle la Solane (Cerdanya francesa), al servei cardiorespiratori de l’Hôpital Villiers Saint Denis (Campanya francesa) i a la Clínica pneumològica Henri Bazire (Grenoble).

Tampoc podem deixar de banda a professionals com: Carlos López, Coordinador de recerca a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; Carmelo Fernández, forma part de l’equip de la Fundació Mercè Pla, dedicada a l’atenció de les persones amb discapacitat; Javier Santillana, Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UPV) i Metge Especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica; Josep Rebull, Responsable del Servei de Medicina Preventiva i Salut pública de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i Juan Francisco Sales, Responsable de la Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; entre molts altres.

Per tant, de la mà d’un excel·lent professorat, assoliràs una sòlida base teòrica i científica sobre les principals àrees de la fisioteràpia com: les teràpies alternatives, la fisioteràpia cardiorespiratòria, la traumatologia, la medicina de l’esport, la medicina preventiva, la rehabilitació cardíaca, la readaptació, la investigació i la recerca, entre d’altres.

A més, l’entorn educatiu d’EUSES Terres de l’Ebre amb un volum d’alumnes menor, en relació amb altres centres universitaris, propicia una relació molt més propera entre el professorat i l’alumnat. Aquesta proximitat facilita una major interacció entre els alumnes i l’equip docent. En aquest sentit, cal destacar que tindràs a la teva disposició un servei de seguiment i assessorament personalitzat per resoldre qualsevol dels teus dubtes i orientar el teu veritable desig professional. El resultat són uns itineraris formatius més a la teva mida, adaptant-se a cada estudiant.

Forma’t amb un professorat expert, coneixedor de les darreres tendències de l’àmbit de la salut; estudiant el Grau en Fisioteràpia a EUSES Terres de l’Ebre.