Actualitat

9 maig

El voluntariat, un dels grans valors del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-URV) potencia valors com els de l’esforç, la companyonia, la bona convivència i el treball en equip. En aquest sentit, cal destacar que aquesta Universitat organitza cada cap setmana diversos voluntariats en esdeveniments esportius o curses, en els quals, els estudiants del Grau en Fisioteràpia d’EUSES Terres de l’Ebre participen posant en pràctica els coneixements teòrics apresos a classe, oferint massatges i tècniques pròpies de la teràpia manual als esportistes.

Alguns dels exemples més recents de voluntariat dels estudiants de Fisioteràpia són: la participació de quinze estudiants, el 23 d’abril, en el Triatló de Sant Carles de la Ràpita, on van realitzar massatges de descàrrega i recuperació a uns 300 corredors quan aquests finalitzaven la cursa; la recuperació dels participants de la Trilimit Deltebre, celebrada els dies 9 i 10 d’abril, per ajudar a la recuperació muscular dels triatletes o la participació en la Mitja marató de Cambrils, el passat 26 de febrer, realitzant massatges de descàrrega a uns 500 corredors quan aquests finalitzaven la cursa, entre molts altres.

Sens dubte, la intervenció dels alumnes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV en tasques de voluntariat els permet portar a la pràctica allò que aprenen a l’aula i viure la seva futura professió d’una manera diferent. A més, significa una bona oportunitat per dur a terme una activitat amb impacte social, entrar en contacte amb necessitats reals dels usuaris i a la vegada, esdevé una molt bona oportunitat per treballar en equip.

El voluntariat suposa un pas endavant en la construcció d’una societat més col·laborativa i responsable. Des d’EUSES-URV, es fomenten valors com la solidaritat, el compromís i l’empatia i alhora es promou la participació dels estudiants per aconseguir que tots i totes col·laborin aportant els seus coneixements.

En definitiva, estudiar a EUSES Terres de l’Ebre és garantia de qualitat. Comptaràs amb tot un seguit d’avantatges com: un professorat de primer nivell; unes instal·lacions punteres; pràctiques a hospitals i centres sanitaris de referència; formació complementària a través de jornades, seminaris i cursos; un ampli ventall de sortides professionals, ubicades en l’àmbit de la prevenció, la promoció de la salut, la recerca, la docència i la gestió, entre molts altres aspectes.

Si vols dedicar-te professionalment a la fisioteràpia; la millor opció és estudiar a EUSES-URV, una Universitat que fomenta el teu aprenentatge actiu, a través del voluntariat i altres continguts pràctics.