Actualitat

8 maig

Els alumnes de 4t curs del Grau en Fisioteràpia d’EUSES visiten les instal·lacions de Handy Free a Riudellots de la Selva.

Els estudiants de quart curs del Grau en Fisioteràpia de EUSES que participen en l’assignatura optativa d’Ortesis i Pròtesis van visitar les instal·lacions de Handy Free de l’Ortopèdia Bosch acompanyats pel seu professor Daniel Marcos Ruiz. Xavier Bosch, gerent de l’empresa, va ser l’encarregat donar la benvinguda als estudiants i de guiar la visita per les seves instal·lacions. Els alumnes varen rebre una formació de caràcter molt tècnica vinculada al món de la ortopèdia.

Una vegada més, i per segon cop consecutiu, els futurs fisioterapeutes varen poder veure in situ el disseny i fabricació de seients amb tecnologia CAD-CAM, la metodologia aplicada en la valoració de la petjada en plataforma de forces i  la confecció i elaboració d’ortesis plantars a mida. La visita es rellevant per als alumnes, ja que tenen un paper imprescindible en el treball multidisciplinar d’abordatge terapèutic en la ortopèdia, perquè disposen del coneixement clínic sobre les necessitats del pacient, per a la pressa de mides antropomètriques i per al vincle personal que es forja amb el pacient durant la teràpia física.

Aquesta visita obre un camp interessant per a la inclusió del fisioterapeuta en els àmbits de la ortopèdia i protetització des de el diagnòstic, tractament, i especialment per la formació adquirida en l’àrea del coneixement dels dispositius mes actuals de control postural i ortesis plantars.

Handy free 01 Handy free 02 Handy free 03 Handy free 3-BIS Handy free 04 Handy free 05 Handy free 06 Handy free 07 Handy free 10