Actualitat

4 jul.

Els professors Adrià Martín, Mariano Gacto i Alexander Latinjak organitzen una jornada de formació interna a EUSES adreçada a tot l’equip docent

Els dies 28, 29 i 30 de juny es va celebrar a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport la Jornada de Formació Interna que va estar organitzada pel Coordinador de Recerca Dr. Alexander T. Latinjak, el Director del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport Adrià Martín i el Director del Grau en Fisioteràpia Dr. Mariano Gacto. Aquesta jornada, que enguany ha arribat a la segona edició, anava dirigida al professorat dels dos graus impartits en l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i va néixer amb la voluntat de millorar les relacions interprofessionals, competències docents, acadèmiques i investigadores de l’equip de professors dels dos graus.
Al llarg dels tres dies del curs, l’equip docent d’EUSES va poder assistir a diferents càpsules formatives desenvolupades per professors d’EUSES i convidats externs experts en l’àmbit com el Dr. Enric Verdú, director del departament de Ciències Mèdiques de la Universitat de Girona; el Dr. Andrew M. Lane, professor i investigador de la Faculty of Education Health and Wellbeing de la University of Wolverhampton; el Dr. Alfons Jiménez, Executive Director and Professor of Exercise Science & Health en la Coventry University i el Dr. Enric Verdú,director del departament de Ciències Mèdiques de la UdG i responsable del grup d’investigació NEOMA.
formacio01 formacio03 formacio04 formacio05 formacio06 formacio07 formacio08