Actualitat

25 gen.

En què consisteix el servei de seguiment i assessorament individualitzat del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport d’EUSES Terres de l’Ebre?

El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES Terres de l’Ebre) t’ofereix una formació especialitzada i personalitzada, a través d’un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. A més, gràcies a les dimensions reduïdes de les classes de l’Edifici Universitari d’Amposta s’estableix una relació molt més propera i directa entre el professorat i l’alumnat. Això permet aprofundir en els continguts tractats a l’aula, portant-los a la pràctica. És a dir, a través de la metodologia del ‘learning by doing’, caracteritzada per una fusió entre la teoria i pràctica, els alumnes aprenen a gestionar esdeveniments esportius i també, entren en contacte amb pacients reals. Evidentment, aquest tipus de dinàmiques són poc factibles en classes de 300 alumnes.

D’altra banda, cal dir que aquest seguiment individualitzat, també implica una participació de l’alumnat en els projectes de recerca del professorat de Terres de l’Ebre. A més, mentre estàs realitzant les teves pràctiques curriculars o extracurriculars, també comptaràs amb un tutor que t’oferirà un acompanyament directe, per tal de resoldre qualsevol dels teus dubtes i orientar el teu veritable desig professional. Aquest tracte de tu a tu amb un equip docent, altament qualificat -més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan vinculats directament amb el món professional, facilitarà la teva futura inserció laboral.

Sens dubte, al llarg d’aquests estudis es fomenta un aprenentatge pràctic que té en compte les darreres tendències del sector i les demandes de la societat. En aquest sentit, cal destacar que tindràs l’oportunitat de realitzar les teves pràctiques acadèmiques a prestigioses entitats públiques i privades relacionades amb l’àmbit de l’activitat física com: el RCD Espanyol, el Club Gimnàstic de Tarragona i el CF Reus Deportiu; el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), el Nova Elite Sports Innovation o el Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre; el club d’atletisme Playas de Castellón, la Patronal del Sector del Fitness a Catalunya, l’ADECAF o el Canal Olímpic de Castelldefels. Cal dir que un elevat percentatge d’alumnes continuen treballant al centre on van fer el seu pràcticum.

Altres avantatges d’estudiar el Grau en CAFE són la introducció progressiva de l’anglès i la incentivació de la formació complementària amb tota una sèrie de jornades, seminaris i cursos, impartits per experts dels diferents sectors de l’esport. També, com alumne tindràs la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació del teu propi projecte professional.

En definitiva, una relació de proximitat entre l’alumnat i el professorat és clau a l’hora de personalitzar el teu itinerari formatiu i facilitar la teva orientació i accés al mercat laboral. Cal dir que al Campus de Terres de l’Ebre aquest tracte directe no es limita als estudis, sinó que va més enllà. És a dir, un cop finalitzis el Grau en CAFE a EUSES-URV, podràs continuar col·laborant amb l’equip docent de Terres de l’Ebre. Tot un avantatge!

Tria una formació a la teva mida amb un contacte directe amb el professorat, estudiant el Grau en CAFE a EUSES Terres de l’Ebre.