Actualitat

En els últims anys hem vist com la figura de l’entrenador personal, un professional amb un coneixement molt ampli sobre l’activitat física i l’impacte en l’organisme, ha crescut exponencialment. Encara que ser un entrenador personal requereix una preparació acadèmica especialitzada.

Un entrenador personal és aquell que prescriu exercicis, motiva i fixa les metes de forma individualitzada, sempre tenint en compte les condicions físiques i els objectius de cada persona.

Segons American Council on Excersice (ACE), l’entrenament personal ha estat considerat com un dels 10 millors serveis d’activitat física al segle XXI.

Si vols fer de la teva passió la teva professió, estudia el Grau en CAFE en EUSES, rebràs una formació actualitzada que cobreix les principals dimensions del món de l’esport: rendiment, salut, gestió esportiva i docència, perquè puguis escollir quin camí vols escollir en la teva carrera professional.

Els propers 19 i 20 de setembre tornaran a obrir-se les preinscripcions universitàries, tindràs una nova oportunitat per estudiar a la Universitat de la Salut i l’Esport. Si vols estudiar en una universitat jove, dinàmica i moderna tingues present els codis dels nostres estudis, el Grau en CAFE a EUSES-UdG té el codi 81009 i el d’EUSES-URV el codi 71046.