Actualitat

Els estudiants del Grau en CAFE d’EUSES-UdG disposen d’un gran ventall de possibilitats per realitzar les pràctiques acadèmiques. Avui entrevistem a Robert Montero, estudiant de 4t del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a SportCat, el principal centre de medicina esportiva de Girona, que destaca pels seus equipaments d’última tecnologia.

“Cada client té un tractament individualitzat, fem exercicis per petites lesions, compensacions i també classes dirigides de manteniment i millora física.” Explica Roberto Montero. “He tingut l’oportunitat de dirigir classes reduïdes i realment n’he après molt”.

Quan Robert Montero va començar a estudiar el grau en CAFE volia ser docent, però quan va anar coneixent les altres disciplines dels estudis va decidir canviar d’àmbit. “Vaig descobrir que la salut i la fisiologia m’agradaven molt, i vaig decidir reorientar la meva carrera professional”.

I és que tal com explica Robert Montero, “la figura del CAFE a la salut està a l’alça, ja que pot contribuir a millorar molt la salut dels pacients. L’activitat física pot enriquir i potenciar el tractament de diferents malalties o disminuir la prevalença d’aquestes”.