Actualitat

Els alumnes del Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV poden viure a la residència  d’estudiants Adrià VI, un centre que compta amb un gran ventall de comoditats a tocar de les aules on es desenvolupen els estudis.

Cal destacar la comoditat d’estudiar i viure en el mateix entorn. Molts dels companys comparteixen la mateixa experiència, fent que la convivència i les relacions personals siguin encara més intenses.

Les instal·lacions de la residència Adrià VI són àmplies i ofereixen diversos serveis, pensats perquè l’estudiant compti amb unes condicions immillorables per estudiar:  sales d’estudi de diferents capacitats, sala d’actes, sala informàtica, sala multimèdia, biblioteca, menjador…

El Grau en Fisioteràpia, el duràs a terme a les instal·lacions del Seminari de Tortosa, situades al mateix Campus que la residència d’estudiants. Al llarg d’aquests estudis, obtindràs una formació innovadora i de qualitat. A càrrec d’un professorat expert i en actiu professionalment, aprendràs a atendre a les persones de forma preventiva, en el tractament de lesions i patologies, associades fonamentalment als moviments, a la funcionalitat i a l’autonomia, així com, a la reincorporació a les activitats de la vida diària.

Si vols gaudir de les magnífiques instal·lacions de la residència universitària, inclou el Grau en Fisioteràpia d’EUSES-URV, la Universitat de la Salut i l’Esport a les preinscripcions universitàries, que tornaran a obrir aquest mes de setembre.