Tècnic Superior en Dietètica

És competència general d’aquest cicle superior elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius i controlar la qualitat de l’alimentació humana analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals. Programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població sota la supervisió corresponent

Fitxa tècnica

  • Nom de l’estudi: Tècnic Superior en Dietètica
  • Nivell: Formació Professional de Grau Superior
  • Durada: 2.000 hores (2 cursos)
  • Formació en el centre educatiu: 1.590 hores
  • Formació en centres de treball: 410 hores
  • Torn de classes: Matins, de 8.30 a 14.50 hores, amb un nombre màxim de 30 alumnes
  • Matrícula: 500 euros
  • Mensualitats: 450 euros/mes durant els 9 mesos lectius
  • Preu per any/curs: 4.550 euros
  • Lloc: Centre Garbí (C/Francesc Macià nº65 17190 , Salt-Girona)

Objectius

  • Organitzar i gestionar, al seu nivell, l’àrea de treball assignada a la unitat/gabinet.
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius segons les seves necessitats nutricionals
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius segons la seva patologia específica
  • Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar-ne la qualitat higienicodietètica
  • Supervisar la conservació, la manipulació i la transformació dels aliments de consum humà
  • Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de l’educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut

C1:  Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietètica
C2:  Alimentació equilibrada
C3:  Dietoteràpia
C4:  Control alimentari
C5:  Microbiologia i higiene alimentària
C6:  Educació sanitària i promoció de la salut
C7:  Fisiopatologia aplicada a la dietètica
C8:  Relacions en l’àmbit de treball
C9:  Formació i orientació laboral
C10:  Formació en centres de treball (Pràctiques)
C11:  Síntesi
C12:  Psicologia aplicada a la Dietètica
C13:  Anglès Tècnic

Sortides professionals

  • Dietista
  • Tècnic en dietètica i nutrició
  • Responsable d’alimentació en empreses de càtering
  • Tècnic en higiene d’aliments
  • Consultor en alimentació
  • Educador sanitari

Continuïtat

  • Mercat laboral
  • Qualsevol Grau Universitari

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa



Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives