dietetica

Tècnic Superior en Dietètica

És competència general d’aquest cicle superior elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius i controlar la qualitat de l’alimentació humana analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals. Programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població sota la supervisió corresponent

Fitxa tècnica

  • Nom de l’estudi: Tècnic Superior en Dietètica
  • Nivell: Formació Professional de Grau Superior
  • Durada: 2.000 hores (2 cursos)
  • Formació en el centre educatiu: 1.590 hores
  • Formació en centres de treball: 410 hores
  • Torn de classes: Matins, de 8.30 a 14.50 hores, amb un nombre màxim de 30 alumnes
  • Matrícula: 500 euros
  • Mensualitats: 450 euros/mes durant els 9 mesos lectius
  • Preu per any/curs: 4.550 euros
  • Lloc: Centre Garbí (C/Francesc Macià nº65 17190 , Salt-Girona)

Objectius

  • Organitzar i gestionar, al seu nivell, l’àrea de treball assignada a la unitat/gabinet.
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius segons les seves necessitats nutricionals
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius segons la seva patologia específica
  • Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar-ne la qualitat higienicodietètica
  • Supervisar la conservació, la manipulació i la transformació dels aliments de consum humà
  • Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de l’educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut

C1:  Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietètica
C2:  Alimentació equilibrada
C3:  Dietoteràpia
C4:  Control alimentari
C5:  Microbiologia i higiene alimentària
C6:  Educació sanitària i promoció de la salut
C7:  Fisiopatologia aplicada a la dietètica
C8:  Relacions en l’àmbit de treball
C9:  Formació i orientació laboral
C10:  Formació en centres de treball (Pràctiques)
C11:  Síntesi
C12:  Psicologia aplicada a la Dietètica
C13:  Anglès Tècnic

Sortides professionals

  • Dietista
  • Tècnic en dietètica i nutrició
  • Responsable d’alimentació en empreses de càtering
  • Tècnic en higiene d’aliments
  • Consultor en alimentació
  • Educador sanitari

Continuïtat

  • Mercat laboral
  • Qualsevol Grau Universitari

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Estudis

Comentaris

Accepto la política de privacitat
Vull rebre comunicacions informatives