Doble titulació CAFE + FISIOTERÀPIA a Campus de Salt

El doble grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) + Fisioteràpia d’EUSES-UdG (Escola Universitària de la Salut i l’Esport, adscrita a la Universitat de Girona) té com a prioritat formar professionals amb preparació metodològica i tècnica avantguardista per descriure, identificar, desenvolupar i tractar tots els programes propis d’aquests dos graus per contribuir al manteniment i a la millora de la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones.

L’estudiant del doble Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia és recomanable que tingui una sòlida formació en les matèries relacionades amb les ciències de la salut. Cal tenir, a més a més, una bona condició física, constància per mantenir-la, gust pels esports, un caràcter actiu i una bona actitud de servei vers les persones. Finalment, serà d’utilitat tenir bones nocions d’anglès i d’informàtica.

Fitxa tècnica

  • Nom de l’estudi: Doble Titulació en CAFiE i en Fisioteràpia
  • Branca de coneixement: Ciències de la Salut
  • Durada: 5 anys
  • ECTS: 384
  • Títol a què dóna dret: Graduat/ada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i en Fisioteràpia per la Universitat de Girona

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

Accepto la política de privacitat
Vull rebre comunicacions informatives