CAFE + FISIOTERÀPIA – Campus de Salt


EUSES treballa en la formació de professionals amb una preparació metodològica i tècnica avantguardista per identificar, desenvolupar i tractar els programes propis de la fisioteràpia i les ciències de l’activitat física i de l’esport per contribuir al manteniment i la millora de la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones.

Els alumnes que es graduïn en els dos estudis aplicaran les competències adquirides a reconèixer i treballar sobre l’estat i la progressió individual o d’un grup de persones utilitzant els models, mètodes, procediments, recursos i les conductes professionals adequades en cada situació.

Aquesta proposta formativa té l’avantatge d’oferir dues titulacions oficials que permetran a l’alumne adquirir les competències de les dues especialitats en un període de 5 anys.

Els estudis de CAFE tenen una ocupabilitat del 89,25% la 5a edició de l’estudi d’inserció laboral de les universitats catalanes realitzat per l’AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya). A més, el 98% de graduats en Fisioteràpia sortits d’EUSES-UdG troben feina, segons les dades de la mateixa enquesta d’inserció laboral realitzada per l’AQU Catalunya.

Seguint el model d’universitats de referència a Europa i Amèrica del Nord, les proves físiques (PAP) no seran un requeriment per accedir a aquest doble grau.

Pla d'estudis de CAFE+Fisioteràpia

pdf-icon

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

Accepto la política de privacitat
Vull rebre comunicacions informatives