Grau en Fisioteràpia – Campus de Salt

L’objectiu fonamental és formar fisioterapeutes capacitats per atendre persones en l’àmbit preventiu, el tractament de lesions i patologies associades als moviments, utilitzant metodologies àgils que apropin als alumnes a l’activitat laboral i el treball en equip.

EUSES incideix en una clara i definida formació adaptada a les necessitats de la societat actual que propicia una formació específica en les àrees de geriatria, rehabilitació cardiorespiratòria, traumatologia, reumatologia, pediatria, neurologia o esport.

Actualment es fan pràctiques en centres de referència de les comarques gironines, Barcelona, Tarragona i França i en programes SICUE en diverses universitats de l’Estat Espanyol, i ERASMUS i convenis a Europa, Austràlia i els EUA.

L’estudiant de Fisioteràpia és recomanable que tingui una sòlida formació en les matèries relacionades amb les ciències de la salut. Cal tenir, a més a més, una bona actitud de servei vers les persones i un caràcter actiu. Finalment, també serà d’utilitat tenir bones nocions d’anglès.

Fitxa tècnica

Nom de l’estudi: Fisioteràpia
Branca de coneixement: Ciències de la Salut
Durada: 4 anys
ECTS: 240
Títol a què dóna dret:
Graduat/ada en Fisioteràpia per la Universitat de Girona

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de PrivadesaVos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives