Doble titulació CAFE + FISIOTERÀPIA a Campus de Terres de l’Ebre

El doble grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) + Fisioteràpia d’EUSES-URV (Escola Universitària de la Salut i l’Esport, adscrita a la Universitat Rovira i Virgili) té com a prioritat formar professionals amb preparació metodològica i tècnica avantguardista per descriure, identificar, desenvolupar i tractar tots els programes propis d’aquests dos graus per contribuir al manteniment i a la millora de la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones.

L’estudiant del doble Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Fisioteràpia és recomanable que tingui una sòlida formació en les matèries relacionades amb les ciències de la salut. Cal tenir, a més a més, una bona condició física, constància per mantenir-la, gust pels esports, un caràcter actiu i una bona actitud de servei vers les persones. Finalment, serà d’utilitat tenir bones nocions d’anglès i d’informàtica.

Fitxa tècnica

  • Nom de l’estudi: Doble Titulació en CAFiE i en Fisioteràpia
  • Branca de coneixement: Ciències de la Salut
  • Durada: 5 anys
  • ECTS: 384
  • Títol a què dóna dret: Graduat/ada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili (URV)

Sol·licita informació

Nom

Cognoms

Correu electrònic

Telèfon

Estudis

Comentaris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable Escola Salut i Esport, SL.+info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l'interessat+info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Globals Design & Development SL, CPC Servicios Informaticos SL.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional
Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa



Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa
Vull rebre comunicacions informatives