Actualitat

6 abr.

EUSES Alumni celebra la seva I jornada a Terres de l’Ebre amb l’atleta Llorenç Sales com a convidat especial

Aquest dimecres 5 d’abril ha tingut lloc la I Jornada Anual d’EUSES Alumni de les Terres de l’Ebre, a l’auditori del centre universitari d’Amposta i amb la presència destacada de l’atleta Llorenç Sales, especialista en proves de mig fons i que ha parlat sobre “El món laboral després de graduar-se. La perspectiva d’un graduat i esportista d’alt rendiment”.

La directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, ha obert l’acte fent una exposició exhaustiva de l’associació, que és gratuïta i vol ser un nexe d’unió entre els graduats i l’escola. EUSES Alumni ofereix una sèrie d’avantatges com descomptes en un munt de comerços,  l’accés a cursos i seminaris de formació continuada a un preu més reduït i, per damunt de tot, disposa d’una potent borsa de treball que permet multiplicar les possibilitats d’inserció laboral.

En l’acte, presentat pel periodista Ximo Rambla, també hi ha intervingut el director acadèmic d’EUSES Terres de l’Ebre-URV, Xavier Nadal. Tantmateix, l’Escola universitària de la Salut i l’Esport ha fet entrega dels dos diplomes i les dues plaques de reconeixement als millors expedients acadèmics de la seva primera promoció promoció (2012/16), que han estat per a Clara Morro (Grau en Fisioteràpia) i Marc Aznar (Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). El COPLEFC (Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya), a través del seu delegat a Tarragona, Sergio Lou, també ha obsequiat Marc Aznar amb un any de col·legiació gratuïta.

En l’acte central de la jornada, l’atleta del FC Barcelona Llorenç Salas ha realitzat una enriquidora ponència en la qual ha explicat la seva experiència personal com a graduat en CAFE, atleta d’alt rendiment i entrenador de la federació espanyola d’atletisme. Sales, que enguany ha estat novè en els 1.500 metres del campionat d’Europa i tercer a l’estatal de pista coberta, ha incidit molt sobre els valors, la humilitat i l’esforç diari en els entrenaments i en el dia a dia de la vida quotidiana. També s’ha passat un vídeo d’una de les seves curses.

La I jornada d’EUSES Alumni ha estat presidida i clausurada per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i ha comptat amb la presència de representants institucionals, directors i professorat d’EUSES, així com d’estudiants de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport.

alumni (21)alumni (22)alumni (24)alumni (11)  alumni (12) alumni (13) alumni (20)alumni (17)alumni (15)