Actualitat

Les instal·lacions del Campus de Salt de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i del Centre Privat Garbí han rebut aquest matí la visita de nombrosos estudiants interessats a realitzar durant el curs acadèmic 2018/19 un grau universitari o un cicle formatiu. La jornada de portes obertes ha servit perquè els alumnes rebessin informació de primera ma per part dels responsables dels diferents graus i cicles de l’àmbit de la salut i l’esport.

EUSES ofereix els dos graus universitaris (en Fisioteràpia i en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) i també el doble grau (CAFE+Fisioteràpia), mentre que la oferta del Centre Privat Garbí són els quatre cicles formatius vinculats amb la salut  (tres de Tècnic Superior: en Dietètica, en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic i en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i un de Tècnic Mitjà en Emergències Sanitàries).

Els directors (Mariano Gacto en Fisioteràpia i Adrià Martín en CAFE) han presentat els respectius graus als interessats, mentre que el coordinador dels cicles formatius, Joaquim Llorella, també ha fet una exposició genèrica abans de distribuir els convidats en quatre aules on els futurs alumnes han rebut explicacions concretes del cicle que volen realitzar. Després de les sessions informatives s’ha realitzat una visita guiada a les instal·lacions.