Actualitat

13 març

EUSES col·labora un any més en la Jornada de l’Esport femení amb alumnes dels graus en CAFE i en Fisioteràpia

L’Escola Universitària va participar en una nova edició de la Jornada de l’Esport Femení, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana amb diverses activitats en diversos indrets de la ciutat.  Els estudiants del Grau en CAFE van participar en una classe de pilates per a esportistes que va dirigir l’alumna Marina Funez, mentre que uns 40 estudiants de primer curs van realitzar un espectacle de dansa. El director del grau, Adrià Martín, i les professores Glòria Rovira (dansa i expressió corporal) i Esther Hernández (Noves Tendències de l’entrenament) van supervisar aquestes activitats.

Pel que fa al grau en Fisioteràpia, EUSES hi va destinar tretze alumnes supervisats per Morena Montori (Clara Pellicer, Carol Fage, Ugo Blanco, Mickael Gonçalves, Antoine Mathias, Nathan Miramond, Tanguy Pasteur, Carla Valero, Franck González, Anaïs Brunel, Valentín Delord, Hugo Corbiere i Jules Parat). Tots ells van fer actuacions diverses en les activitats que hi van haver. En aquesta Jornada de l’Esport Femení també van realitzar pràctiques els alumnes australians Vanessa Kennedy, Eve Miller i William Morrissey, alumnes de la James Cook University que realitzen una estada de mobilitat a Girona.

esportfem02jornadaespfem (1)jornadaespfem (3)jornadaespfem (4)jornadaespfem (5)jornadaespfem (6)esportfem01jornadaespfem (7)jornadaespfem (8)jornadaespfem (9)jornadaespfem (10)