Actualitat

15 des.

EUSES i el col·legi de fisioterapeutes realitzen una sessió informativa sobre sortides professionals als alumnes de 4t curs

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha realitzat una sessió informativa adreçada als estudiants de 4t curs del Grau en Fisioteràpia on s’ha parlat de quines alternatives de futur tenen els nous graduats i les sortides professionals a les quals poden accedir. En la xerrada ha estat representat el Col·legi Català de Fisioterapeutes mitjançant la delegada gironina Carme Casellas així com Roser Alfonso i Ester Aranda. Per part d’EUSES han estat presents el director acadèmic, Rafel Magrinyà, i el director del Grau en Fisioteràpia, Mariano Gacto. La professora i coordinadora de pràctiques Núria Puigtió i la cap de secretaria acadèmica, Teresa Fernández han parlat sobre els tràmits d’expedició del títol que hauran de fer els futurs graduats.

EUSES Alumni també ha tingut protagonisme en la xerrada. La seva directora, Sílvia Roche, ha fet una exposició als alumnes dels avantatges de formar part de l’associació, que a banda de tenir accés a una borsa de treball molt potent, disposen d’un Pla d’Avantatges amb interessants descomptes en els cursos i seminaris de formació continuada d’EUSES i en diversos establiments de la demarcació de Girona, a banda de tenir una important presència activa en les xarxes socials.

sortidesprofessionals01 sortidesprofessionals02 sortidesprofessionals03