Actualitat

8 juny

EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport aposta per una formació de qualitat i personalitzada

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) t’ofereix una formació de 360° en salut i esport, a través del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Grau en CAFE), el Grau en Fisioteràpia i el Doble Grau en CAFE + Fisioteràpia, tant al Campus de Salt com al de Terres de l’Ebre. Aquest centre universitari aposta per la qualitat, l’excel·lència i la personalització dels itineraris formatius, a càrrec d’un professorat expert i al dia de les darreres tendències del sector.

Precisament, un dels punts forts d’EUSES és el seu equip docent, format per professionals qualificats i en actiu. Més del 50% dels professors són Doctors, especialitzats en el seu camp i estan vinculats laboralment a l’àmbit professional de la salut i l’esport. A càrrec d’aquests professionals, obtindràs una formació posada al dia i un seguiment acadèmic personalitzat per tal de resoldre els teus dubtes i encaminar el teu veritable desig professional.

D’altra banda, cal destacar que als Campus universitaris d’EUSES, tant a Salt com a Terres de l’Ebre, s’aconsegueix establir una molt bona comunicació i interacció entre l’alumnat i l’equip docent. En aquest clima de confiança i de proximitat, els estudiants s’animen a plantejar els seus dubtes i inquietuds amb naturalitat. Tot plegat, permet als professors conèixer-los amb més profunditat, apostant per itineraris formatius adaptats a cada alumne. A més, aquesta estreta relació entre l’alumne i el professor es manté, un cop han finalitzat els seus estudis; doncs, un bon percentatge dels graduats continuen col·laborant en treballs de recerca amb el professorat.

A més, EUSES també, posa l’accent en l’actualització constant dels continguts i les matèries, incorporant les darreres tendències del sector. Per això, s’incentiva la teva formació complementària, a través de jornades, seminaris i cursos, desenvolupats per professionals de l’àmbit de la salut i l’esport. I de cara a internacionalitzar el teu currículum acadèmic, s’introdueix progressivament l’anglès a totes les titulacions, per oferir-te més i millors oportunitats laborals.

EUSES aposta per una formació especialitzada i de qualitat, de la mà d’un professorat expert i en actiu en l’àmbit professional. Tria futur i oportunitats, estudiant a EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport.