Actualitat

11 maig

EUSES labora 2016: el dimecres dia 18 tindrà lloc a l’Aula Magna la 2a Jornada d’orientació professional i laboral

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha programat per al dimecres dia 18 de maig la 2a edició d’EUSES Labora, una jornada d’orientació professional i laboral que té com a objectiu informar i assessorar els futurs graduats en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) sobre els passos a seguir per introduir-se al món professional. La jornada, la major part de la qual se celebrarà a l’Aula Magna, començarà a les 9 del matí i es perllongarà fins a les 3 de la tarda. L’acte l’obrirà la directora d’EUSES Alumni, Sílvia Roche, que donarà a conèixer els avantatges de pertànyer a l’associació d’exestudiants d’EUSES, amb una potent borsa de treball. Tot seguit, Meius Ferrés, gestora de comunicació digital de la UdG, farà una ponència sobre: “Identitat i reputació digital. Creació de la marca personal per a la recerca de feina”. Alèxia Pérez, gerent del COPLEFC donarà a conèixer als estudiants el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

A partir de les 11 se celebrarà una taula rodona que estarà moderada pel director del Grau en CAFE d’EUSES, Adrià Martín sobre “Experiències professionals dels titulats en CAFE” i que tindrà com a participants quatre exalumnes d’EUSES ja integrats en el món laboral: Oriol Besalú (MIC Sports Services), Pol Gené (Científic esportiu a la Federació Catalana de Rem); Bernat Juliol (Professor d’Educació Física a FEDAC Mare de Déu del Roser de Salt) i Jordi Vicens (Preparador físic i readaptador a Sportclínic i doctorand a la UdG).

La jornada clourà amb unes entrevistes de feina i selecció de personal i també amb una presentació, a càrrec dels alumnes de 4t de CAFE, dels centres de pràctiques.