Actualitat

Després de l’èxit de la primera edició, EUSES-UdG presenta la II Jornada de Readaptació a la Competició Esportiva post lesió, amb l’objectiu de ser un punt de trobada perquè preparadors físics, fisioterapeutes i professionals del món de l’esport puguin compartir coneixement i experiències en l’àmbit de la readaptació esportiva.

En aquest sentit, la jornada presentarà una combinació equilibrada entre el contingut acadèmic i la seva aplicació real al món de l’esport. La readaptació esportiva és l’última fase de la recuperació d’una lesió, la part immediatament anterior a la tornada a la competició, però que si no es planifica i dissenya bé pot acabar produint un retrocés en la recuperació.

Aquesta edició tornarà a tenir ponents de primer nivell, que oferiran xerrades específiques sobre temes concretes. Per complementar-les, al final del matí i de la tarda, se celebraran dues taules rodones, amb la intenció de contextualitzar i debatre sobre els temes exposats d’una manera més flexible, on els assistents podran realitzar preguntes i participar activament en la discussió.

En la jornada intervindran Dani Romero, doctor en CAFE i director del Máster de Readaptació a l’Activitat Física i Competició Esportiva d’EUSES, Manuel Lapuente, preparador físic d’equips de futbol de primer nivell,  Víctor López, doctor en psicologia especialitzat en l’esport, Maurici López, doctorand en psicologia ecològica per la universitat de Connecticut, Óliver Gonzalo, preparador físic de bàsquet, Lluís Sala, readaptador físic del Girona FC, Jordi Vicens, doctorand a EUSES-UdG, Marc Madruga, entrenador d’handbol doctorand per la Universitat de Girona i Juanjo Brau, fisioterapeuta i readaptador físic del primer equip del FC Barcelona. Podeu consultar les temàtiques concretes de cada ponència així com l’horari de la jornada al següent enllaç.