Actualitat

24 gen.

EUSES presenta la seva oferta acadèmica durant la Fira 17000SPORTS celebrada al Palau Firal de Girona

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport ha estat present aquest cap de setmana, 21 i 22 de gener, a la fira 17000SPORTS que s’ha celebrat  al Palau Firal de Girona. En el marc de la fira, EUSES va disposar d’un estand on va oferir informació relacionada amb la seva oferta acadèmica com és el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, el Grau en Fisioteràpia, que es poden realitzar tant al Campus de Salt (EUSES-UdG) com a les Terres de l’Ebre (EUSES-URV), a Amposta (CAFE) i Tortosa (Fisioteràpia), el Doble Grau CAFE+Fisioteràpia, exclusiu a EUSES-UdG Campus de Salt i també el grau interuniversitari (UdG, UB) de fisioteràpia internacional que es desenvolupa íntegrament en anglès i es cursa al campus de Ciències de la Salut de Bellvitge.

Tantmateix, EUSES va recuperar muscularment els esportistes de la cursa de Running Popular que es va dur a terme el diumenge 22 al matí, a través d’un voluntariat acadèmic. La fisioterapeuta d’EUSES Alumni Daniela Mamani i l’estudiant de 2n curs Lucile Dupin van realitzar massatges i tècniques d’estiraments als participants.

Durant l’esdeveniment, els visitants de la fira, també van poder conèixer les últimes novetats i provar diferents productes del món esportiu a través d’exposicions comercials, exhibicions, masterclass, i conferències relacionades amb el món de l’esport a càrrec de professionals com Xevi Verdaguer, Núria Picas o Per Marí, entre d’altres.

firaesport (1) firaesport (2) firaesport (3) firaesport (4) firaesport (5) firaesport (7)